AcasăNoutatiTratament pentru retinerea apei in organism

Tratament pentru retinerea apei in organism

Retentia de apa este o problema care se discuta pe multe forumuri. Remediile pentru retinerea apei in organism sunt cautate de numeroase persoane, atat femei, cat si barbati.

Cauzele retentiei de apa sunt multiple: alimentatia nesanatoasa, excesul de sare, arsurile, anticonceptionalele, efecte secundare ale unor medicamente (steroizi, antiinflamatoare, unele antibiotice), dereglarile hormonale, bolile renale sau afectiunile tiroidei.

Multe persoane cauta tratament pentru retentia de apa, adresandu-se medicului, dar fara a obtine rezultate deosebite. Dar pe langa tratamentul medicamentos pentru retentia de apa, trebuie sa stiti ca exista si remedii naturiste, foarte eficiente.

Retinerea apei in organism se trateaza cu pastile, dar sunt disponibile si numeroase tratamente naturiste, bazate pe ceaiuri medicinale.

Tratamentul naturist pentru retentia apei in organism se bazeaza pe produse bio, naturale, care va ingrijesc corpul in mod armonios si delicat, fara a va supune efectelor secundare pe care le implica medicina clasica.

Inainte de a cauta pastile pentru retentia apei in organism sau pentru retentie de apa in picioare, este bine sa stiti ca aveti la dispozitie o gama larga de produse bio, de real ajutor.

Este indicat si sa evitati excesul de sare si sa adoptati o dieta sanatoasa, bazata pe legume, fructe, nuci, ulei de masline, peste, orez, sucuri de fructe.

Produsele de tip fast food si mezelurile sunt contraindicate, deoarece contin multa sare. Se recomanda sa consumati cat mai multe lichide, in special apa plata, sucuri de fructe si ceaiuri medicinale, dar nu bauturi carbogazoase.

Ceaiurile de papadie, de macese, de coada soricelului, de coada calului si de fructe de padure sunt diuretice si purificatoare. Va ajuta sa combateti retentia de apa, asigurand buna functionare a rinichilor si eliminarea toxinelor din organism.

Aceste ceaiuri sunt ieftine, dar reprezinta produse bio de exceptie, cu rezultate dovedite. Se prepara simplu si rapid, au proprietati excelente si asigura o ingrijire optima.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populare