Racoreste-te cu bauturile 100% naturale, fara zahar Isola bio

Isola Bio este noul gust al bauturilor 100% vegetale si ecologice care nu contin gluten, lactoza, colesterol sau zahar adaugat, pastrand gustul traditional al cerealelor si fructelor.

Isola Bio, marca Abafoods Italia fondata in septembrie 1999, este lider in productia de bauturi ecologice vegetale. Isola Bio reprezinta tot ceea ce este simplu, natural, liber sa urmeze ritmul impus de natura.

Bauturile vegetale bio sunt extrase din cele mai importante cereale, fructe si legume printr-o metoda exclusiva si patentata cu ajutorul careia se mentin nealterate valorile nutritionale si gustul ingredientelor.

Inovatia, cercetarea si dezvoltarea au fost combinate intr-un mod armonios pentru a oferi savoare, calitate si siguranta. Toate bauturile Isola Bio sunt certificate A.I.A.B. (the Italian Organic Farming Association).

Cele mai cunoscute si apreciate sunt gamele de sucuri si nectaruri din ingrediente exclusiv din agricultura organica si gama de bauturi bio din cereale pentru diete speciale fara gluten, lactoza, colesterol sau zahar adaugat.

Orezul, spelta, kamutul, orzul, meiul, quinoa si soia sunt ingredientele cheie din retetele ecologice – cateva ingrediente simple care garanteaza savoarea naturala. Cele mai bune nectaruri bio din fructe, de calitate superioara, indulcite cu suc de mere, nectar de agave sau zahar brun nerafinat de trestie, satisfac nevoile si gusturile intregii familii.

Pasiunea Isola Bio este de a crea noi retete, de a combina diverse cereale cu ingrediente noi, pentru a varia nu doar gustul, ci si proprietatile nutritionale.

Calitatea reprezinta filosofia Isola Bio si este evidentiata nu numai in produsul final, ci caracterizeaza intregul proces de productie. Primul pas in manufacturarea bauturilor este analiza atenta a materiilor prime, in conformitate cu reglementarile standard.

In colaborare cu laboratoarele de cercetare se fac controale amanuntite pentru a oferi consumatorului garantia unui produs fara contaminari chimice, microbiologice sau cu organisme modificate genetic.

Actiunile noastre zilnice pot avea impact atat asupra sanatatii noastre, cat si asupra planetei. Agricultura ecologica este o metoda care respecta sanatatea noastra si a mediului inconjurator, dar este si un exemplu de dezvoltare durabila, care evidentiaza calitatea resurselor si protectia integritatii pamantului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *