Masca pentru par uscat si deteriorat

Parul uscat si deteriorat reprezinta o problema pentru multe persoane, fiindca se rupe usor, cade, nu mai suporta tratamente cosmetice si este greu de coafat.

Cauzele parului deteriorat sunt multiple: folosirea unor sampoane proaste, excesul de produse de styling, vopsitul repetat, expunerea prelungita la soare, alimentatia nesanatoasa, anumite dezechilibre hormonale.

Dar produsele bio ne vin in ajutor, asigurand refacerea rapida a parului. Sampoanele bio, balsamul bazat pe ingrediente organice si mastile naturale asigura ingrijirea optima a podoabei naturale.

Primul pas este sa renuntati la sampoanele bazate pe chimicale si sa alegeti sampoane bio, care va ingrijesc parul in mod delicat si natural.

Se recomanda si masca pentru par ars, masca pentru par deteriorat si vopsit, masca pentru par deteriorat, masca pentru par deteriorat cu ou, tratament pentru par deteriorat de placa, tratament pentru par uscat si aspru, pentru par deteriorat si varfuri despicate.

Toate aceste tratamente se bazeaza pe ingrediente bio, de calitate. Uleiul de masline, uleiul de jojoba, uleiul de ricin, uleiul de cocos si uleiul de samburi de struguri hranesc parul si il ajuta sa isi recapete rezistenta, bogatia si stralucirea.

Firele de par devin mai rezistente, nu se mai rup usor si sunt simplu de coafat. Sampoanele pe baza de extracte de citrice, salvie, musetel, menta, proteine de grau, catina si galbenele curata parul in mod delicat, inlatura excesul de sebum si indeparteaza matreata si cojile, fara a afecta echilibrul natural al parului.

De asemenea, sunt foarte eficiente si mastile pe baza de argila, miere, galbenus sau ulei de masline, toate fiind hranitoare si potrivite pentru refacerea parului. Veti avea din nou par frumos si matasos, pe care veti putea sa il coafati cum doriti.

Pe langa utilizarea sampoanelor si a balsamului bio, este indicat si sa aveti o alimentatie sanatoasa, bogata in ulei de masline, peste, nuci, lactate, fructe si legume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *