AcasăNoutatiSfaturi si trucuri pentru infrumusetarea livingului tau

Sfaturi si trucuri pentru infrumusetarea livingului tau

Camera de zi este probabil cea mai folosita camera din casa pentru a petrece cea mai mare parte a zilei.

De aceea, este esential sa o decorezi intr-un mod care sa ii captiveze pe membrii familiei si pe vizitatori, facandu-i sa se simta confortabil si linistiti.

Dar, daca ceea ce ne dorim este sa obtinem un loc care sa-i faca pe oaspetii nostri sa ne admire si sa ne invidieze, unde, pe langa bunul gust, sa respiram armonie, confort si personalitate, poate ca trebuie sa facem un mic efort.

Camera de zi este centrul casei noastre, prin urmare, este important sa aiba un design placut si practic pentru toti cei care locuiesc in casa.

Cu aceste sfaturi va fi usor sa obtii o camera de zi precum cele pe care le vezi de obicei in revistele de decoratiuni si care iti plac atat de mult.

Citeste mai departe si descopera tot potentialul pe care il poti obtine din decorarea si infrumusetarea livingului tau.

Scoate la lumina o piesa sau un serviciu de masa sau de cafea

Un ceainic vechi sau un set de cesti de cafea cu aspect vintage, de la mama sau bunica ta, nu trebuie sa stea ascunse in vreun dulap.

Acum este momentul cel mai bun sa le pui in evidenta, pentru ca, la ora actuala, sunt in trend obiectele cu aspect invechit, de colectie.

Interesul pentru astfel de piese este tot mai crescut, in ultimii ani, chiar si in randul designerilor de interior.

Expune unul sau cateva mici obiecte de acest fel, care crezi ca merita puse in valoare ca piese de colectie, pentru ca ele se cer pretuite asa cum se cuvine.

Daca ai seturi desperecheate, pune in valoare doar unul, maxim doua dintre aceste piese, pentru a le accentua unicitatea.

Citeste continuarea aici: Sfaturi si trucuri pentru infrumusetarea livingului tau

ARTICOLE SIMILARE

Cele mai populare