AcasăNoutatiSalteaua topper - 5 motive pentru care ar trebui s-o adaugi saltelei...

Salteaua topper – 5 motive pentru care ar trebui s-o adaugi saltelei tale obisnuite

Cu totii am auzit despre aceasta saltea aditionala care se aseaza deasupra saltelei clasice pentru un plus de confort, insa de multe ori aceasta este confundata cu simpla protectie impermeabila de saltea care doar lasa pielea sa respire si apara salteaua de acarieni.


Topper-ul este mult mai mult decat atat doar prin simplul fapt ca are o umplutura din spuma, lana, pene, latex sau fibre siliconizate care te ajuta sa ai un somn mult mai odihnitor, iar daca este aleasa si in concordanta cu nevoile tale atunci avantajele saltelei topper cresc.

Mai jos iti vom prezenta cinci motive pentru care ar trebui sa alegi un astfel de produs.

Topper-ul ofera confort suplimentar

Daca salteaua ta a inceput sa iti dea dureri de spate sau a devenit prea rigida isi recomandam un topper umplut cu spuma viscoelastica.

Aceasta te va ajuta sa-ti mentii o pozitie corecta in timpul somnului, fara sa fii nevoit sa investesti intr-o saltea noua de pat. Salteaua aditionala se poate dovedi extrem de utila atunci cand locuiesti cu chirie.

Salteaua aditionala poate fi folosita pe jumatate de pat

Daca tu si partenerul tau aveti nevoi si preferinte diferite in ce priveste fermitatea si celelalte caracteristici ale saltelei de pat, situatia poate fi destul de delicata.

Suprasalteaua va ajuta sa evitati discutiile in contradictoriu si investitiile mari intr-o noua saltea sau poate chiar intr-un nou pat. Veti beneficia astfel de doua niveluri de fermitate si confort, in functie de nevoile fiecaruia.

Citeste continuarea articolului aici: Salteaua topper – 5 motive pentru care ar trebui s-o adaugi saltelei tale obisnuite

ARTICOLE SIMILARE

Cele mai populare