AcasăNoutatiPastrati-va tonusul chiar si in timpul unei pauze fortate de la antrenamente

Pastrati-va tonusul chiar si in timpul unei pauze fortate de la antrenamente

Faptul ca trebuie sa luati o pauza de la regimul vostru de exercitii fizice, deoarece corpul nu mai poate lucra la un randament de 100%, poate fi destul de devastator. Veti simti ca viata nu este corecta cu voi pentru ca puteti pierde tot ce ati castigat in urma unor eforturi asidue la sala de forta; dar nu este intotdeauna asa.O pauza de la sesiunile de antrenamente nu inseamna neaparat ca veti trece inapoi la greutatea initiala; cu conditia sa acordati ceva atentie la cateva dintre aspectele listate mai jos.

Efectuati exercitii usoare. Atunci cand simtiti ca trebuie neaparat sa faceti ceva, luati in vedere faptul ca doctorul a stiut pentru ce va recomanda sa luati o pauza. Totusi, in functie de recomandarile medicului, puteti efectua cateva exercitii usoare, precum cardio, mersul pe jos sau inotul. Doar sa nu exagerati prea tare pentru ca asta mareste riscul de a va rani.

Pastrati-va obiceiurile sanatoase. Doar pentru ca nu aveti voie sa faceti anumite programe mai dificile nu inseamna ca nu va veti putea mentine greutatea sau sanatatea.

De fapt, obiceiurile sanatoase pe care le pastrati, precum orele corecte de somn, hidratarea corespunzatoare si alegerea unor alimente sanatoase pentru dieta zilnica, va pot ajuta sa nu adaugati straturi de grasime.

In ceea ce priveste timpul pe care l-ati fi petrecut executand exercitii fizice, acum ati putea avea mai mult timp sa cautati retete sanatoase pe care sa le incercati in viitor, sa meditati sau chiar sa va refaceti corpul prin somn.

Citeste continuarea articolului aici: Pastrati-va tonusul chiar si in timpul unei pauze fortate de la antrenamente

Articolul precedentEliminarea toxinelor din organism
Articolul următorDe ce ne sarutam?
ARTICOLE SIMILARE

Cele mai populare