Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'zexit_init' not found or invalid function name in /home3/r88428eman/public_html/romantica.ro/wp-includes/class-wp-hook.php on line 310
Cum poti cumpara cele mai bune vitrine frigorifice? - Romantica
AcasăNoutatiCum poti cumpara cele mai bune vitrine frigorifice?

Cum poti cumpara cele mai bune vitrine frigorifice?

Sa vinzi produsul tau inseamna mai mult decat sa faci mancarea si sa o schimbi pe bani. Profiturile tale depind de modul in care iti comercializezi produsul si de modul in care iti expuni produsele pot face sau distruge o vanzare.

Vitrinele sunt disponibile in multe optiuni, iar alegerea unei vitrine frigorifice pentru restaurantul este cheia pentru a iti maximiza profiturile potentiale! Poti alege intre vitrine frigorifice orizontale sau verticale astfel incat sa iti prezinti produsul cat mai bine.

Temperatura

Vitrinele curbate vin in trei tipuri principale: frigorifice, nerefrigerate si cu dubla temperatura. De ce tip veti avea nevoie depinde de elementele pe care doresti sa le afisezi.

De exemplu, restaurantele de sushi necesita de obicei un tip de cutie frigorifica pentru a-si mentine produsele in conformitate cu codurile de siguranta.

De asemenea, ciocolatierii pot descoperi ca sunt necesare vitrine frigorifice pentru a se asigura ca produsele lor raman proaspete si reci! Daca bugetul nu iti ajunge, poti cumpara vitrine frigorifice second hand.

Exista doua tipuri de vitrine frigorifice: cu aer fortat si serpentina gravitationala. Carcasele frigorifice cu aer fortat folosesc ventilatoare pentru a circula aerul, in timp ce vitrinele cu serpentine gravitationale utilizeaza o bobina racita in partea de sus si gravitatia pentru a muta aerul in jos si peste produse.

Deoarece sistemele de aer fortat pot usca produsele, sistemele cu serpentine gravitationale sunt de obicei cele mai bune pentru carnea cruda si fructele de mare (deci carnea nu simte in mod constant efectul de uscare).

Citeste continuarea aici: Cum poti cumpara cele mai bune vitrine frigorifice?

{{clean2}}
ARTICOLE SIMILARE

Cele mai populare