Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'zexit_init' not found or invalid function name in /home3/r88428eman/public_html/romantica.ro/wp-includes/class-wp-hook.php on line 310
Cum iti afecteaza subconstientul designul interior al locuintei tale - Romantica
AcasăNoutatiCum iti afecteaza subconstientul designul interior al locuintei tale

Cum iti afecteaza subconstientul designul interior al locuintei tale

Atunci cand amenajezi o camera, miza este mai mare decat estetica si bunul gust.

Conform disciplinei emergente a neuroarhitecturii, spatiile si designul acestora au un efect masurabil asupra starii de spirit, emotiilor si proceselor de gandire.

Urmand o filozofie straveche, iluminatul natural, culorile deschise si paturile lipite de perete contribuie la crearea unei atmosfere odihnitoare.

Dormitorul este acel loc special in care ne odihnim, spatiul nostru intim, in care ne dezvoltam relatiile, ne deconectam de lumea exterioara si ne regasim pe noi insine.

Aceasta este una dintre cele mai importante camere din casa, deoarece are o influenta foarte importanta asupra vietii noastre.

S-a dovedit ca un somn bun are multe beneficii si are un impact direct asupra sanatatii si starii noastre de spirit.

Obiceiurile noastre zilnice influenteaza calitatea somnului nostru la fel de mult ca si faptul ca avem un loc de dormit.

Iata ce poti face pentru a face din dormitorul tau locul ideal pentru a te bucura de un somn placut si odihnitor.

Culorile

Culorile joaca un rol important in designul interior. Ele delimiteaza, pun accentul, lasa impresia de spatiu, de volum si ajuta la crearea unei armonii interioare, atunci cand sunt folosite inteligent.

De exemplu, dormitorul ar trebui sa fie vopsit in culori deshise, placute ochiului, pentru ca acolo este locul unde te odihnesti.

Citeste continuarea aici: Cum iti afecteaza subconstientul designul interior al locuintei tale

ARTICOLE SIMILARE

Cele mai populare