AcasăNoutatiCum decorezi peretii intr-un living modern

Cum decorezi peretii intr-un living modern

Ideile preconcepute cum ca intr-un living modern trebuie sa existe arta abstracta sau experimentala sunt destul de des intalnite. Daca nu iti plac compozitiile geometrice care nu au nicio treaba cu realitatea sau tablourile in care este exprimata natura moarta nu este nevoie nici sa le asezi pe peretii casei tale nici sa te prefaci ca iti plac pentru a nu-ti ingreuna situatia.


Mai jos iti vom oferi cateva sfaturi prin care iti poti amenaja livingul intr-un mod proaspat, informal si modern.

Alege cu atentie ramele tablourilor si fotografiilor

Intotdeauna o rama aleasa cu atentia va scoate bine in evidenta si fotografia pe care alegi sa o inramezi. Asadar o rama prea stridenta sau prea banala poate umbri farmecul unei fotografii sau a unei picturi puse pe perete.

Atunci cand esti in dubiu si nu stii ce rama sa alegi, cel mai bine este sa optezi pentru una care nu isi disputa atentia privitorului cu imaginea incadrata: o rama simpla, in nuante neutre de alb, negru sau lemn nevopsit, deschis la culoare.

Avantajul unei astfel de rame este ca se poate adapta usor la aproape orice transformari ale decorului.

Tine minte ca:
O natura moarta in culori sobre poate fi incadrata intr-o rama metalica sau dintr-un lemn inchis la culoare. O imagine in culori deschise arata mai bine incadrata de o rama in culori inchise. Ramele fotografiilor alb-negru trebuie sa fie ori albe, ori negre.

Citeste continuarea articolului aici: Cum decorezi peretii intr-un living modern

ARTICOLE SIMILARE

Cele mai populare