AcasăNoutatiCum alegi fotoliul potrivit pentru tine

Cum alegi fotoliul potrivit pentru tine

Mai ai un pic de spatiu liber in sufragerie si visezi sa-ti achizitionezi un fotoliu frumos pentru a-l umple?

Fotolii din piele, stofa, catifea… exista multe modele care se potrivesc nevoilor tale.

Fotoliul este perfect pentru a umple un spatiu langa canapea sau intr-o camera de lectura si nu trebuie ales cu superficialitate.

Exista numeroase modele cu o mare varietate de caracteristici estetice si tehnice.

Fotoliul poate fi un simplu obiect decorativ sau o canapea cu un singur loc cu adevarat confortabila si il poti alege in functie de criterii tehnice (materialul din care este fabricat, dimensiunea si inaltimea spatarului, diferitele tipuri de perne ale scaunului…) si de criterii estetice (forma fotoliului, forma picioarelor…).

Nu in ultimul rand, va trebui sa tii cont de aspectul economic, deoarece sumele mari de bani nu asigura intotdeauna calitatea a ceea ce vei cumpara.

Bineinteles, nu te teme sa cheltuiesti putin mai mult daca gasesti fotoliul perfect pentru tine. Iti vei multumi pe termen lung.

In articolul urmator iti vom detalia aceste criterii pentru a-ti clarifica indoielile in momentul achizitiei si pentru a te asigura ca alegerea ta este cea corecta.

In functie de tapiterie

Cel mai probabil, vrei sa pastrezi fotoliul pentru o perioada cat mai lunga de timp, de aceea, retine ca materialul tapiteriei conteaza pentru durabilitatea lui.

Citeste continuarea aici: Cum alegi fotoliul potrivit pentru tine

ARTICOLE SIMILARE

Cele mai populare