Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'zexit_init' not found or invalid function name in /home3/r88428eman/public_html/romantica.ro/wp-includes/class-wp-hook.php on line 310
Cum alegi covorul potrivit pentru baie - Romantica
AcasăNoutatiCum alegi covorul potrivit pentru baie

Cum alegi covorul potrivit pentru baie

Baia este una din camerele locuintei care are nevoie de o atentie sporita in momentul in care o decorezi. Din casa este zona cea mai expusa umezelii, astfel incat atat mobilierul, cat si decoratiunile trebuie alese cu grija.


Covorul in baie este elementar atat din punct de vedere decorativ, cat si pentru utilitatea lui. Este imposibil ca niciunul dintre noi sa nu fi experimentat cel putin o data frica de a nu se putea indrepta in momentul in care parca pamantul fuge de sub picioare cand pasesti cu talpa umeda pe gresie.

Astfel ca daca vrei sa faci din baia ta un loc mai sigur, covorasele de baie sunt solutia.

De asemenea,atunci cand vorbim despre baie, cu totii vrem o incapere cat mai primitoare si mai eleganta. Mai jos vei regasi cateva sfaturi legate de utilitatea covoraselor de baie si minimul de efort financiar pe care il depui in momentul achizitionarii lor.

Acorda atentie alegerii materialului covorasului de baie

Covorasele de baie din materiale sintetice, precum cauciucul, poliesterul sau PVC-ul, sunt mai rezistente in timp, se curata si se usuca mai repede decat cele din materiale naturale.

Pe de alta parte, cele dintr-un material natural precum bumbacul absorb foarte bine apa si arata mai bine decat covorasele din cauciuc, integrandu-se mai armonios in baile amenajate in stil rustic sau minimalist, iar cele din lemn ofera o stabilitate mai buna atunci cand iesi din cada, insa nu absorb deloc apa.

Ai grija la caracteristica antiderapanta


Citeste continuarea articolului aici: Cum alegi covorul potrivit pentru baie

ARTICOLE SIMILARE

Cele mai populare