AcasăNoutatiCare sunt avantajele oferite de o masa extensibila?

Care sunt avantajele oferite de o masa extensibila?

Daca locuiesti intr-un apartament mai mic sau intr-o casa mai mica si cu diferite ocazii sau in weekend rudele si prietenii se aduna la masa, esti si tu consient de faptul ca o masa mica nu este suficienta.

Dar nici nu ai spatiul necesar pentru o masa mai mare. Drept urmare, o masa plianta este solutia ideala pentru tine.

Exista mese extensibile in diferite forme si marimi pe piata. Dotata cu un sistem de extensie, masa extensibila se poate deschide si sa fie mare si, dupa ce invitatii pleaca, sa se inchida si sa isi reia forma initiala.

Masa extensibila vine cu numeroase avantaje si, dincolo de faptul ca te ajuta sa castigi spatiu, este suficienta pentru a cuprinde toti invitatii.

Care sunt diferitele tipuri de mese extensibile?

Fie iti doresti o masa de bucatarie extensibila, fie una pentru sufragerie, trebuie sa stii ca exista mai multe tipuri de mese extensibile.

Exista mese extensibile tip consola care se transforma rapid dintr-o masa mica intr-o masa mare si pot gazdui pana la 16 persoane. Exista mese extensibile din sticla securizata care ofera un plus de eleganta incaperii dar si mese in functie de forma: dreptunghiulare, patrate sau ovale.

Masa extensibila este o masa compacta

Principalul avantaj oferit de o masa rotunda extensibila spre exemplu este ca ocupa foarte putin spatiu odata pliata. In general, poate capata doua forme: forma unei mese micute sau forma unei console.

O masa extensibila mai mica poate gazdui in jur de 8 persoane in timp ce o masa tip consola poate gazdui pana la 16 persoane. Masa tip consola are dimensiuni compacte si, odata pliata, poate trece neobservata.

Citeste continuarea aici: Care sunt avantajele oferite de o masa extensibila?

ARTICOLE SIMILARE

Cele mai populare