Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'zexit_init' not found or invalid function name in /home3/r88428eman/public_html/romantica.ro/wp-includes/class-wp-hook.php on line 310
Amenajarea unui dormitor de dimensiuni reduse - Romantica
AcasăNoutatiAmenajarea unui dormitor de dimensiuni reduse

Amenajarea unui dormitor de dimensiuni reduse

Dormitorul reprezinta una din incaperile cele mai importante din casa ta, deoarece este locul unde, dupa o zi incarcata, te poti bucura de confort, relaxare si odihna necesara pentru o noua zi.

Daca spatiul din dormitor este unul mic, nu iti fa nici un fel de probleme, deoarece acesta poate fi amenjat in asa fel incat sa se adapteze tuturor necesitatilor tale si in acelasi timp decorul sa fie unul special si unic.

Dormitoarele mici sunt mult mai confortabile si mai intime, insa trebuie sa iei in calcul anumite aspecte importante atunci cand il amenajezi si aici ne referim culorile pentru care optezi, atat a pieselor de mobilier cat si a elementelor decorative, dimensiunea acestora si transformarea spatiului disponibil intr-unul practic si functional.

In randurile prezentate mai jos vei gasi sfaturi si idei utile pentru amenajarea dormitorului tau de dimensiuni reduse.

Alege paleta potrivita de culori

Chiar daca ai un dormitor de dimensiuni reduse, nu inseamna ca nu il poti amenaja dupa bunul plac. In primul rand, trebuie sa folosesti eficient spatiul si sa alegi mobilierul intr-un mod realist, optand pentru piese cu proportii mici.

La fel de importanta este si alegerea paletei cromatice pentru un dormitor mic. Nuantele deschise creeaza senzatia unui spatiu mai mare si nu incarca dormitorul.

Vrei sa amenajezi un dormitor in stil minimalist? Poti opta pentru clasicul alb pentru pereti, care iti va oferi un aspect imaculat si o senzatie de curatenie in camera.

Mai mult, albul reprezinta alegerea optima pentru orice stil de dormitor, pentru ca ofera flexibilitate in alegerea obiectelor de mobilier si a accesoriilor.

In schimb, daca preferi culorile vii si vrei sa le aplici pe peretii din dormitor, ia in calcul faptul ca ele trebuie folosite cu moderatie. Daca utilizezi culori in exces, acestea pot deveni obositoare pentru ochi.

Poti sa adaugi putina culoare pe peretii camerei cu ajutorul unui perete accent, care sa contina nuanta preferata. Totusi, pentru restul peretilor, foloseste o culoare deschisa, astfel incat sa echilibrezi vizual incaperea.

Citeste continuarea aici: Amenajarea unui dormitor de dimensiuni reduse

{{clean2}}
ARTICOLE SIMILARE

Cele mai populare