Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'zexit_init' not found or invalid function name in /home3/r88428eman/public_html/romantica.ro/wp-includes/class-wp-hook.php on line 310
Alimentele care te protejeaza de razele UV - Romantica
AcasăNoutatiAlimentele care te protejeaza de razele UV

Alimentele care te protejeaza de razele UV

Chiar daca aplicarea cremelor de soare este considerata cea mai buna metoda de a te proteja impotriva razelor ultraviolete, nu este intotdeauna cea mai confortabila experienta.
Uneori, realizezi ca nu ai uniformizat foarte bine produsul; alteori, nu ai destul timp pentru a-ti acoperi complet corpul.

Este important sa te protejezi cu crema speciala, dar exista si anumite alimente care te pot ajuta sa combati daunele induse de soare:

1. Ceaiul verde

Sa incepem cu ceva de baut. Probabil ai aflat deja ca ceaiul verde este o bautura sanatoasa. Dar majoritatea oamenilor nu stiu ca este benefic si pentru piele, din moment ce are abilitatea de a preveni la nivel celular daunele genetice.

Conform Universitatii din Wisconsin, galatul de epigalocatechina (EGCG) din ceaiul verde poate stopa razele UV inainte ca acestea sa afecteze celulele din piele expuse la lumina periculoasa.

2. Fructele citrice

Citeste continuarea articolului aici: Alimentele care te protejeaza de razele UV

ARTICOLE SIMILARE

Cele mai populare