AcasăNoutatiAlegerea patului perfect in functie de tipul tabliei

Alegerea patului perfect in functie de tipul tabliei

Patul din dormitor reprezinta una din piesele cele mai importante piese de mobilier, contribuie la odihna noastra zilnica oferindu-ne un somn de calitate.

Este recomandat sa investesti intr-un pat o suma considerabila, deoarece acesta iti va oferi odihna profunda de care ai nevoie si energia necesara pentru a putea sa-ti poti duce toate sarcinile la bun sfarsit.

Alegerea patului nu este una grea in schimb trebuie sa fii atent ca acesta sa se combine perfect cu celelalte piese de mobilier din dormitorul tau, decorul fiind unul din aspectele importante care te vor ajuta atunci cand vrei sa beneficiezi de relaxarea dorita.

Patul trebuie sa iti asigure confortul necesar, dar sa si transforme dormitorul tau din punct de vedere estetic intr-unul de vis. In ultima perioada, majoritatea persoanelor aleg sa opteze pentru un pat cu tablie, considerand ca aceasta este functionala, practica si modifica destul de mult aspectul camerei.

Poti alege pentru dormitorul tau un pat cu tablie tapitata, din lemn sau metal, in functie de ceea ce iti place.

Mai jos, iti oferim o serie de informatii care te vor ajuta sa alegi patul perfect in functie de tipul tabliei.

Tablii de pat din lemn

Lemnul reprezinta un material traditional si rezistent, folosit atat pentru obiectele de mobilier, cat si pentru tabliile de pat. Tabliile de pat din lemn sunt specifice atat dormitoarelor rustice sau scandinave, cat si celor clasice sau contemporane.

Avantajul unei tablii din lemn implica posibilitatea de a putea fi pictata dupa preferintele proprii sau combinata cu elemente metalice, astfel incat sa se potriveasca cu decorul oricarei incaperi.

Tablii de pat tapitate

Citeste continuarea aici: Alegerea patului perfect in functie de tipul tabliei

ARTICOLE SIMILARE

Cele mai populare