AcasăNoutatiAlegerea covorului de la intrare

Alegerea covorului de la intrare

Este clar ca pentru a avea casa bine pusa la punct trebuie sa fim atenti si la cele mai mici detalii, unul dintre acestea fiind covorul de la intrare.

In momentul in care ne decidem sa alegem covorul de la intrare, incepem sa avem foarte multe nedumeriri.

La prima vedere poate parea o sarcina banala, dar este foarte important cum gestionam acest lucru, pentru ca este primul si ultimul obiect de decor cu care luam contact atunci cand intram si iesim din locuinta noastra. Putem spune ca este cartea noastra de vizita fiind observat atat de persoanele care ne viziteaza, cat si de oamenii care doar trec prin fata usii.

Pe langa rolul lui estetic, acesta este si practic deoarece ajuta la mentinerea curateniei casei noastre in zilele ploioase sau in timpul anotimpului rece.

Ti-am pregatit o serie de criterii din care poti sa te inspiri in momentul in care te hotarasti sa cauti un covor de la intrare.

Alege culoarea potrivita

Un aspect important de care trebuie sa tinem cont atunci cand vine vorba de alegerea covorului de la intrare este culoarea, pentru ca trebuie sa se potriveasca cu stilul de amenajare, cu restul elementelor din casa, cu nuantele predominante de la intrare si, cel mai important, cu usa.

Citeste continuarea aici: Alegerea covorului de la intrare

ARTICOLE SIMILARE

Cele mai populare