AcasăNoutatiAlegerea corecta a covorului pentru intrarea in casa

Alegerea corecta a covorului pentru intrarea in casa

Covorul de la intrarea in casa poate fi foarte usor considerat cartea de vizita a casei tale, fiind vizibil s de musafiri, dar si de cei care doar trec prin fata usii tale.

Multi alegem covorul de la intrare pentru diferitele mesaje pe care le poarta sau forme dragute pe care la are, insa si utilitatea lui este foarte importanta, ajutandu-te sa mentii mai usor curatenia casei tale in zilele ploioase sau de iarna.

Covorasele se regasesc in diferite tipuri, atat de interior cat si de exterior, varietatea de culori si forme fiind foarte vasta. Astfel ca alegerea covorasului de intrare poate deveni o situatie dificila.

Noi iti vom expune trei dintre cele mai important criterii dupa care sa te ghidezi cand alegi covorasul de intrare perfect pentru tine si casa ta.

Cum alegi covorul de intrare pentru exterior

Daca intentionezi sa amplasezi covorul in exterior, vei avea nevoie de un model realizat dintr-un material rezistent la murdarie si umezeala, dar, totodata, usor de curatat. Astfel, te vei bucura de avantajele practice si ii vei putea mentine cu usurinta aspectul ingrijit.

Dimensiunea covorului de intrare de exterior depinde de spatiul pe care il ai la dispozitie. Daca locuiesti la bloc, opteaza pentru un model cu dimensiune standard, care sa nu ii incomodeze pe vecini sau pe trecatori.

In schimb, daca stai la casa, ai libertatea de a opta pentru modele cu dimensiuni mai mari, care pot avea forme neregulate, altele decat clasicul oval sau semicerc, care sunt cel mai des intalnite in fata usilor de apartament.

Cum alegi covorul de intrare pentru interior

Citeste continuarea articolului aici: Alegerea corecta a covorului pentru intrarea in casa

ARTICOLE SIMILARE

Cele mai populare