Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'zexit_init' not found or invalid function name in /home3/r88428eman/public_html/romantica.ro/wp-includes/class-wp-hook.php on line 310
Acest tratament cu doua ingrediente poate ajuta la eliminarea reziduurilor din intestine - Romantica
AcasăNoutatiAcest tratament cu doua ingrediente poate ajuta la eliminarea reziduurilor din intestine

Acest tratament cu doua ingrediente poate ajuta la eliminarea reziduurilor din intestine

Oops, se pare ca ai probleme intestinale. Bineinteles ca vrei sa rezolvi problema cat mai rapid. Acesta artiol iti va oferi un remediu natural pentru probleme de genul diaree, constipatie, flatulenta excesiva, crampe, miscari intestinale neregulate, energie scazuta si un sistem imunitar slabit.Am putea spune cat de absolut minunata este aceasta reteta, cat de bine functioneaza, devenind la modul general agentii sai de vanzare, subliniindu-i benefiicile incontestabile.

Cu toate acestea, suntem un site de genul „dupa poama se cunoaste fructul”, asadar va trebui sa incerci de unul singur pentru a putea vedea cat de bine functioneaza pentru tine.
Fara alte adaugiri, iata ingredientele:

Ingredientul nr.1 Kefirul

Keriful este descris de site-ul care-i poarta numele ca avand „un gust de tarta, energizant, asemanator cu un iaurt de baut, dar care contine un ferment benefic, precum si o bacterie „probiotica” prietenoasa care se gaseste in iaurt”.

Continua prin a explica faptul ca „Pentru cei intoleranti la lactoza, abundenta beneficiilor de fermentare si a bacteriilor ofera lactoza, o enzima ce consuma majoritatea lactozei ramase in urma procesului de cultura a bacteriilor”. Poate rezulta din laptele urmatoarelor surse: vaca, capra, oaie, cocos, soia sau orez.

„Semintele” de kefir sunt o substanta gen jeleu de culoare galbena, facand ingredientul unic, fiind singura cultura de lapte care face acest lucru. Ia forma unor mici conopide, iar unele pot creste sub forma unor hartii de marimea palmei. Aceste seminte fermenteaza laptele, fiind apoi filtrate afara.

Citeste continuarea articolului aici: Acest tratament cu doua ingrediente poate ajuta la eliminarea reziduurilor din intestine

ARTICOLE SIMILARE

Cele mai populare