Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'zexit_init' not found or invalid function name in /home3/r88428eman/public_html/romantica.ro/wp-includes/class-wp-hook.php on line 310
4 lucruri ce TREBUIE sa se regaseasca intr-o relatie (pe langa iubire) ori va fi sortita pieirii - Romantica
AcasăNoutati4 lucruri ce TREBUIE sa se regaseasca intr-o relatie (pe langa iubire)...

4 lucruri ce TREBUIE sa se regaseasca intr-o relatie (pe langa iubire) ori va fi sortita pieirii

De obicei, in povestile cu zane, iubirea castiga. Beatles au spus ca iubirea este singurul lucru de care avem nevoie. Majoritatea dintre noi sunt firi romantice fara scapare si ne dorim sa credem ca iubirea va avea puterea de a triumfa mereu. Poate din aceasta cauza, rata divorturilor este in continua crestere – ne prostim pe noi insine.Iubirea este puternica dar, de una singura, nu este destul pentru a pastra flacara intr-o relatie. Iubirea a fost comparata cu o floare si asta pentru un motiv intemeiat – nu poate reusi de una singura. Trebuie sa fie ingrijita si sustinuta pentru a continua sa infloreasca. Daca este neglijata, se va ofili si va muri.

Pe langa iubire, mai este nevoie de inca patru lucruri pentru ca o relatie sa functioneze.

Incredere

Cand doua persoane isi impart vietile, aleg sa aiba incredere. Nu exista un parteneriat mai intim decat in cazul unei relatii in care cineva isi imparte viata cu un alt om.

Partenerii trebuie sa fie de incredere – sinceri, de nadejde, sa se tina de cuvant. Totodata, trebuie sa aiba incredere in cealalta persoana – sa aiba siguranta ca nu vor fi raniti sau inselati in mod deliberat de partener.

Fara incredere, nu puteti avea cu adevarat o relatie fericita – numai indoieli si suspiciuni. Nu va puteti lasa niciodata garda jos si nu va implicati intr-o relatie daca nu aveti incredere.

Respect

Dictionarul defineste respectul precum un simt de valoare al persoanei si conditia de a fi stimat si onorat. Valoarea omului se reflecta in modul in care partenerul il pretuieste si il stimeaza. Respectul arata valoarea – cea esentiala – pe care o atribuiti unei persoane.

Cat de valorosi sunteti voi pentru partenerii vostri? Cat cred ca valorati? Exista persoane care ar putea spune Oh, as omori pentru tine; as muri pentru tine! Esti soarele, luna si stelele pentru mine!

Dar, vorbele sunt ieftine; masura adevarata pentru valoarea pe care cineva v-o atribuie se evidentiaza in modul in care se comporta cu voi (iar masura adevarata cu care voi apreciati pe cineva devine evidenta prin felul in care va purtati, la randul vostru, cu ei).

Citeste continuarea articolului aici: 4 lucruri ce TREBUIE sa se regaseasca intr-o relatie (pe langa iubire) ori va fi sortita pieirii

ARTICOLE SIMILARE

Cele mai populare