AcasăNoutati12 semne ca partenerul tau pur si simplu nu mai este interesat

12 semne ca partenerul tau pur si simplu nu mai este interesat

Cand comportamentul unui om incepe sa se schimbe gradual, ar putea fi un semn ca nu mai prezinta niciun interes pentru tine sau relatie.

Relatiile fericite se bazeaza pe echilibru, sinceritate si comunicare pentru a functiona.Iar acest lucru nu va fi mereu simplu. Suntem nevoiti sa depasim obstacole si ocolisuri, dar trebuie sa ramanem impreuna. Cand una dintre parti incepe sa se distanteze de partener, in ciuda eforturilor si iubirii pe care acesta le investeste in relatie, ar putea semnala o pierdere a interesului.

Poate te gandesti ca Se va intoarce sau Este doar o faza peste care va trece, dar acesta este intregul scop al articolului. Nu poti prelua responsabilitatea pentru comportamentul altcuiva si nu iti poti stagna viata cat timp isi evalueaza optiunile.

Iata 12 semne ca partenerul tau nu mai este interesat:

1. Ii prioritizeaza pe altii, dar pe tine te considera o optiune

O relatie implica petrecerea timpului impreuna si nu ar trebui sa para ca fortezi pe cineva sa faca acest lucru. Daca este mereu prea ocupat sau are alte lucruri de facut, nu te considera o prioritate in viata sa. Te considera o varianta, iar acesta este, in mod cert, un semn rau.

2. Este egoist si pare cumsecade doar cand vrea ceva de la tine

Un partener care si-a pierdut interesul va avea tendinta de a fi absent in mare parte din relatie, dar vei observa ca apare frecvent cand vrea ceva de la tine. Poate ca are nevoie sa il duci la munca saptamana asta sau poate ca este acaparat de sarcini si are nevoie sa il acoperi.

Indiferent de context, ii vei putea observa metodele manipulative de la un kilometru distanta. Cum asa? Ei bine, bunatatea falsa pe care o expune si zambetul marsav il vor da de gol imediat.

3. Comunicarea este defectuoasa si nu incearca sa o rezolve

Majoritatea oamenilor aflati in relatii fericite nu s-ar simti bine stiind ca nu sunt capabili sa comunice cu partenerii lor. Insa, cei care nu mai sunt interesati sa ramana pentru mult timp vor demonstra opusul.

Daca inceteaza sa mai sune, sa trimita mesaje, sa te intrebe cum ti-a fost ziua sau macar sa incerce sa porneasca o conversatie, probabil ca este pregatit sa treaca mai departe.

4. Daca accepta sa discute, vorbeste doar despre propria persoana

Nici un subiect nu este mai interesant pentru un om pregatit sa intrerupa relatia decat persoana sa. El reprezinta subiectul principal al discutiei pentru ca, sa fim sinceri, nu este ca si cum si-ar petrece foarte mult timp gandindu-se la tine.

5. Cand ceva merge prost, tu esti de vina
Chiar daca totul este in regula, tot pe tine cade vina. Aceasta este o tactica abuziva folosita pentru a controla, manipula o persoana si, daca simti ca asta ti se intampla si tie, pleaca.

6. Spune cuvinte urate si dureroase intentionat
Daca un individ nu mai este interesat sa continue relatia, dar este prea las pentru a recunoaste asta, va incepe sa nu iti mai arate respect. Fie ca sunteti impreuna in intimitatea propriului camin sau cu prieteni in public, va incepe sa arunce cuvinte cu intentia de a te rani. Nu-l lasa sa te afecteze – este problema lui, nu a ta, ca a devenit o fiinta urata.

7. Intr-un final, te va infrange

Citeste continuarea articolului aici: 12 semne ca partenerul tau pur si simplu nu mai este interesat

Articolul precedentAlimentele bogate in vitamina D
Articolul următorIngrijire bio la dus
ARTICOLE SIMILARE

Cele mai populare